Tábor, osztálykirándulás

Osztálykirándulás a Tisza-tónál

A Fűzfa Hotel kiváló helyszín osztálykirándulások és táborok megtartására. A diákok élvezhetik  Magyarország második legnagyobb tavának közelségét, mely csupán 30 méterre van tőlünk, ráadásul a Pihenőpark 4 hektáros területét a Tisza egyik holtága veszi körül, így a háborítatlan természet csupán karnyújtásnyira van. A szálloda melletti erdősávban kialakított állatpark révén a tanulók testközelből ismerkedhetnek meg a kecskékkel, libákkal. 

Elhelyezés

A Hotel területén 6 darab 6-8 fős faház lett kialakítva. A gyerekek számára igen közkedvelt szállásforma, hiszen természetes építőanyagának köszönhetően valódi táborozási élményt nyújt. Minden faházunk tv-vel, hűtővel és szúnyoghálóval felszerelt, valamint megújult, modern fürdőszobával áll a vendégek rendelkezésére.   

Árak:

Osztályonként 1-2 éjszaka esetén 3-4 éjszaka esetén
Általános iskolások részére 1. osztálytól – 4. osztályig
8 000 Ft / fő / éj
7 500 Ft / fő / éj
Általános iskolások részére 5. osztálytól – 8. osztályig
9 500 Ft / fő / éj
9 000 Ft / fő / éj
Középiskolások részére
11 500 Ft / fő / éj
10 000 Ft / fő / éj

Fontos, hogy a felnőtt kísérők illetve pedagógusok is diák áron vehetik igénybe szolgáltatásainkat. A csoport minden 18 év feletti tagjának + 400 Ft / éj idegenforgalmi adóval kell még számolnia. Szeptember 1-től május 31-ig szervezhető, hétfőtől-péntekig bármely napon. Hétvégi felár 1000 Ft/fő/éj.

Ár tartalma:

  • Szállás tágas, hangulatos faházakban
  • Teljes ellátás a hotel éttermében: reggeli, ebéd, vacsora
  • Korlátlan kültéri termál medence használata
  • Ping-pong használata
  • Játékterem használata: billiárd, rex 
  • Korlátlan wi-fi használat
  • Őrzött parkolás busz részére
  • Szükség esetén transzfer az állomástól

Programlehetőségek

Csónakos kirándulás túravezetővel

A diákok megismerkedhetnek a végtelen Tisza-tóval és annak különleges élővilágával. A vezető segítségével gyönyörű környezetben, játékosan tehetnek szert biológiai, ökológiai ismeretekre. A tanulás után a szórakozás sem maradhat el: a túra végeztével vízi csatázni lehet. Időtartam: 1 – 1,5 óra. Ár: 1 500 Ft / fő

Tisza-tavi Vízi Sétány

A Vízi Sétány különleges lehetőséget nyújt, hogy testközelből fedezhessük fel a Tisza-tó természeti értékeit, hiszen a 1,5 km hosszú sétát a víz fölé épített pallórendszeren tehetjük meg. A tanösvényen kihelyezett információs táblák és a képzett túravezetők segítenek megismerni a Tisza-tó különleges növény- és állatvilágát.
Időtartam: átlagosan 1,5-2 óra. Jegyárak: felnőtt (18 év felett): 1 500 Ft / fő, gyermek (3-18 év között): 1 000 Ft / fő.

Kerékpár túra a Tisza-tó körül

A Tisza-tó Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő turisztikai régiója. A legutóbbi uniós pályázat keretében, jó minőségű aszfalt úttal vették körbe az egész Tisza-tavat a biciklizők számára. Így kényelmesen, egyenletes tempóban lehet megismerkedni a természettel és egyúttal sportolni is. Túraútvonalat és egyúttal túravezetőt is szívesen ajánlunk.
Időtartam: igény függő.  Ár: 1 500 Ft / kerékpár

Tisza-tavi Ökocentrum

Magyarország második legnagyobb tavának élővilágát bemutató turisztikai látogatóközpont szórakoztató módon, modern, interaktív szemlélettel, játékosan tárja a látogatók elé a Tisza-tó és a Tisza-völgy természeti kincseit. A főépületet körülölelő több, mint 7 hektáros szabadidőparkban állatsimogató, vízi játszótér, kalandpálya és sövénylabirintus várja a gyerekeket.
Időtartam: igény függő. Jegyárak: http://www.tiszataviokocentrum.hu/hu/latogatoinknak/jegyarak