Gyakori kérdések

Szobáinkat és a faházakat az érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni. Elutazás alkalmával legyenek szívesek a szobákat legkésőbb 10 óráig elhagyni.

Igen, a hotel összes szobája és mindegyik faház légkondicionálóval felszerelt. Használatának díja 500 Ft/éj/szoba.

Szállodánk egész területén az internet használata ingyenes, ehhez rendelkezésre áll vezeték nélküli internetcsatlakozás (Wi-Fi) is.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy szállodánk nemdohányzó, dohányzási lehetőséget csak a kijelölt területeken biztosítunk dohányzó vendégeink számára.

Természetesen kérésre biztosítunk legkisebb vendégeink részére kiságyat, fürdetőkádat illetve az étteremben etetőszék is a rendelkezésre áll. 

Elfogadott fizetési módok: készpénz, bankkártya (Visa, Mastercard, Maestro),
előre utalás, SZÉP kártya (MKB, K&H, OTP)

Igen, a foglalás véglegesítéséhez a visszaigazoló e-mailben elküldött összeget (általában a teljes ár 30%-át) szokta kérni a szálloda előlegként. Ezt rendezheti a megjelölt bankszámlaszámra történő előre utalással, vagy OTP SZÉP kártyával illetve személyesen készpénzben. 

Szállodánknál jelenleg csak OTP SZÉP kártyával tud előleget fizetni. Ha Önnek MKB vagy K&H SZÉP kártyája van, javasoljuk az előre utalásos fizetési módot. Természetesen a fennmaradó összeget már bármelyik SZÉP kártyával kitudják egyenlíteni. 

Hotelünk házi kedvenceket nem fogad. Kérjük szíves megértésüket!

A szállodából való kijelentkezés napján (check out után is) a Wellness részlegünket térítés ellenében vehetik igénybe vendégeink.

Bármelyik elhelyezést is választja – legyen az szállodai szoba vagy faház – törölközőt minden esetben biztosítunk. Fürdőköpenyt 500 Ft/db áron tud kérni a recepción.

Igen, karszalag megvásárlásával külsős vendégeket is használhatják.
Felnőtt karszalag: 1 500Ft/fő, 12 éves kor alatt: 1 000 Ft/fő