Szolgáltatások

Wellness és uszoda

Wellness részlegünk garantálja a teljes kikapcsolódást: termál vizes medence, csúszdával felszerelet gyermek medence, úszómedence, jacuzzi, finn szauna és napozóterasz biztosítja a pihenést. A 14 x 8 m-es fedett úszómedencénk 23-24 C-os vízzel töltött, melyet csak szállóvendégeink használhatnak. Az úszni vágyóknak úszósapka használata kötelező, melyet akár a recepciónál is megvásárolhatnak! A kültéri részlegben helyet kapott medencék a nap 24 órájában szállóvendégeink rendelkezésére állnak. A víz hőmérséklete 32-38 C közötti. Az uszodát és a kültéri medencéket a kijelentkezés napján 10 óráig lehet használni. A termálvizes részlegünket  kijelentkezés után szállóvendégeink és külsős vendégek is igénybe vehetik karszalag megvásárlásával.
Felnőtt karszalag: 1 500 Ft / fő / nap, 12 éves kor alatt: 1 000 Ft / fő / nap

Bowling és játékterem

A bowling egy ízig-vérig társasági sport, mely tökéletes lehetőséget nyújt egy beszélgetéssel, iszogatással egybekötött jókedélyű versengésre. A teremben kialakított 4 pálya mellett egy drinkbár gondoskodik róla, hogy a frissítők is kézközelben legyenek! A bowling használati díja: hétköznap 3 500 Ft / óra / pálya, hétvégén 4 000 Ft / óra / pálya. A játékteremben elhelyezett rexet és billiárdot vendégeink díjmentesen használhatják.  A hétvégi illetve nyári időszakban érdemes előre időpontot egyeztetni elérhetőségeink egyikén. 

Étterem

A hotel éttermének egyedi hangulata különleges atmoszférát nyújt az ételek élvezete mellett. Kiváló szakácsaink és szolgálatkész felszolgálóink hagyományos magyar illetve a környékre jellemző ételek és italok széles választékát kínálják. Kattintson a “bővebben” gombra és tekintse meg étlapunkat!

Esküvő

Álom esküvő a Tisza-tónál? Igen! Mondjátok ki Európa egyik legromantikusabb taván a boldogító igent. Mi biztosítjuk ehhez a tökéletes helyszínt, Nektek pedig nincs más dolgotok, mint élvezni a nagy nap minden pillanatát. Elkötelezett kollégáink mindent megtesznek azért, hogy a Ti esküvőtök is valóságos álommá váljon. További hasznos információért kattints a “bővebben” gombra!

Konferencia

A több, mint 100 fő befogadására alkalmas tágas és elegáns terem kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy céges évértékelőt, prezentációt vagy akár csapatépítést tarthassanak nálunk. A rendezvény zökkenőmentes lebonyolítása érdekében a terem klímaberendezéssel, flipcharttal, előadói pulpitussal, projektorral és vetítővászonnal lett felszerelve. Igény esetén bekészítésről is gondoskodunk (ásványvíz, üdítő, kávé, édes és sós sütemények). Kérje munkatársunktól személyre szabott ajánlatát elérhetőségeink egyikén.

Tábor, osztálykirándulás

A Fűzfa Hotel kiváló helyszín osztálykirándulások és táborok megtartására. A diákok élvezhetik  Magyarország második legnagyobb tavának közelségét, mely csupán 30 méterre van tőlünk, a számos programlehetőségnek köszönhetően pedig egészen biztosan felejthetetlen élményben lesz részük. 

Csapatépítés

Egy sikeres vállalkozás elengedhetetlen részét képezi a munkatársak összehangolt munkája. A csapatépítő tréningek célja, hogy a mindennapok rutinjától eltérő környezetben, különféle feladatokkal még inkább összekovácsolja a kollégákat. Ehhez tökéletes választás lehet a Fűzfa Hotel, hiszen számos programlehetőséget biztosít, mint például bowling verseny, kenu bérlés, motorcsónakos kirándulás, kerékpártúra, stb.
Kérjen személyre szabott árajánlatot elérhetőségeink egyikén!

Baba és gyermekbarát szolgáltatások

A szállodában töltött idő alatt a gyerekek is könnyen megtalálhatják a kedvükre való szórakozást. A park területén hintázhatnak, csúszdázhatnak, de rossz idő esetén sem kell unatkozniuk, hiszen a recepción kialakított játszósarokban minden gyermek hamar rábukkan a kedvére való játékra. Tapasztalataink szerint kicsik és nagyok egyaránt szívesen barátkoznak a Fűzfa Hotel állatseregével: a kecskék, vadkacsák és galambok egyaránt nagy élményt nyújtanak. Az ide érkező családok gondtalan pihenését szolgálja, hogy kérésre babaágyat illetve fürdetőkádat biztosítunk, az étteremben pedig többfajta etetőszék áll a szülők rendelkezésére.