Esküvő

Esküvő a Tisza-tónál

Minden jegyespár számára fontos, hogy megtalálja a tökéletes helyszínt álmai esküvőjéhez, hiszen életük nagy napja örök emlék marad. Az esküvő milliője éppúgy múlik a vendégek jó hangulatán, mint a helyszínen és a szervezésen.

Miben lehetünk a segítségetekre?

Amellett, hogy biztosítjuk a megfelelő helyszínt a szertartáshoz illetve a lakodalomhoz, segítünk összeállítani a legoptimálisabb menüsort, italválasztékot. Mivel a Fűzfa Hotel évente számos esküvőnek és lagzinak ad otthont, komoly tapasztalattal rendelkezünk a szervezésben és a professzionális lebonyolításban egyaránt. Nem kell aggódnotok, hogy valamire esetleg nem gondoltok, hiszen Mi azért vagyunk, hogy a nagy napra minden tökéletesen összeálljon. Ha még nem tudjátok, ki legyen a vőfély, fotós vagy zenész, készséggel ajánlunk az általunk ismert szolgáltatók közül.

Szertartás helyszín

A Fűzfa Hotel egy olyan különleges és közkedvelt polgári ceremónia helyszínnel áll a párok rendelkezésére, mely egész biztosan lenyűgözi majd az egész násznépet. Közvetlenül a Tisza-tó partján fogadhattok egymásnak örök hűséget. Egy ilyen környezetben tartott szertartás hangulata egészen rendkívüli. Ha mégsem tóparti ceremóniát álmodtatok meg, akkor lehetőségetek van a hotel területén feldíszített meghitt helyen egybekelnetek.

Lakodalom helyszín

A boldogító igen elhangzása után ideje, hogy együtt mulasson a Násznép! Külön erre a célra saját konyhával kialakított terem áll a rendelkezésetekre, így zavartalanul lehet ünnepelni akár hajnalig. A hely elrendezésekor a meghívottak létszámától és a Ti ízlésetektől függően választhattok kör vagy hagyományos, négyszögletes asztalok közül. 

Dekoráció

Tudjuk, hogy egy esküvő megszervezése még akkor is komoly feladatot jelent és rengeteg időt vesz igénybe, ha abban szakszerű segítségünk van. Éppen ezért, hogy méginkább megkönnyítsük a párok dolgát, lehetőség van az általunk megálmodott dekorációt választani, ami abszolút a hely adottságaihoz lett kialakítva. Gondoltunk az eltérő ízlésekre is, ezért természetesen többféle színből választhattok. A díszítés egyeztetése során igyekszünk figyelembe venni az egyedi igényeket is. 

Álló fogadás, vacsora

A menü- és italsorok összeállításához csapatunk szakértő segítséget nyújt. A menüajánlatunk igény szerint változtatható, ezzel is kielégítve az egyedi kívánságokat. A nap folyamán a kiszolgálást maximális hozzáértéssel és figyelmességgel biztosítjuk. Bármilyen különleges kérést próbálunk gyorsan és rugalmasan kezelni, hogy a nagy nap feledhetetlen legyen nem csak az ifjú pár, de az egész násznép számára. 

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, vagy szeretne még többet megtudni, keressen elérhetőségeink egyikén, vagy írjon a kapcsolat menüpontban.